MOBROG Review
Uitbetalingen, werking en MOBROG ervaringen |2021|

Kernpunten:

MOBROG Score:

Ervaringen
3.5/5
Uitbetalingen
4.5/5
Betrouwbaarheid
4.5/5
Gebruikersgemak
4/5
Totaal
4/5

Laatste update: 20 juni 2021

MOBROG Review

MOBROG is een van de meest wijdverspreide en betrouwbaarste online enquêtebedrijven in de wereld. In dit MOBROG review bespreken we hoe je precies kan beginnen met geld verdienen met MOBROG, hoeveel je ermee kan verdienen, wat de MOBROG ervaringen zijn en wat onze score is.

Wat is MOBROG België?

MOBROG maakt deel uit van het marktonderzoeksbedrijf Splendid Research GmbH uit Hamburg, Duitsland. Het bedrijf werd opgericht in 2008, dus als je in gedachten neemt dat ze 10 jaar + ervaring hebben, weet je dat je in goede handen bent met MOBROG!

Het enquêtebedrijf is actief in meer dan 70 landen, met meer dan 2,5 miljoen geregistreerde gebruikers. MOBROG ervaringen zijn enorm positief, want ze hebben meer dan 25.000 (!!) beoordelingen en een score van 9,2/10 op Trustpilot.

Behalve de positieve MOBROG ervaringen staat het bedrijf bekend voor hun laag uitbetalingsminimum van €5, en snelle en betrouwbare uitbetalingen via PayPal, Skrill of EcoMatcher.

Al dat nodig is om je gratis in te schrijven is dat je 18+ bent en dat je leeft in een van de 70+ landen waarin MOBROG actief is.

Volwassen Belgen kunnen hier dus zeker terecht en beginnen met geld verdienen met online enquêtes!

Hun dashboard is erg gebruiksvriendelijk ingericht en gemakkelijk te begrijpen. Eerlijk gezegd is het erg plezierig en vlot om mee te werken.

Ze hebben ook een app voor je smartphone, dus je kan enquetes invullen voor geld waar je ook bent, wanneer je ook wil!

mobrog betrouwbaar

Is MOBROG betrouwbaar?

MOBROG is wellicht het meest betrouwbare enquêtebedrijf in de wereld. Het bestaat nog maar 12 jaar, maar is actief in 70+ landen en heeft miljoenen gebruikers. En die gebruikers geven MOBROG een score van 9,2 op 10.

De vraag “Is MOBROG betrouwbaar?” kan dus met een statistisch bewezen “JA” worden beantwoord.

Hoe werkt MOBROG België?

1: Registreren

2: Verifieer je account

3: Vul enquêtes in

Inschrijven bij MOBROG in 2 minuten

Hoeveel kan je verdienen met MOBROG België?

Bij MOBROG kan je tussen de €0,5 en €3 per enquête verdienen, en je kan reeds incasseren vanaf je €5 hebt verdiend. Dat is enorm snel!

Alvorens je aan enquêtes begint zal MOBROG je altijd tonen hoeveel je ermee zal verdienen en hoelang ze zullen duren.

Op die manier is het erg gemakkelijk te zien hoeveel de tijd die je in MOBROG Belgie steekt waard is.

Gemiddeld duren enquêtes tussen de 5 en 20 minuten. Uiteraard loopt dit parallel met hoeveel je ervoor betaald zal krijgen!

Vanaf je €5 in je balans hebt, kan je reeds voor een uitbetaling kiezen, via PayPal, Skrill of EcoMatcher.

Hoe er wel rekening mee dat je hetzelfde email adres moet hebben met je MOBROG account en PayPay/Skrill account.

Om die reden is het ook een van onze tips om zoveel mogelijk geld te verdienen met betaalde enquêtes!

Je krijgt je opgevraagde geld meestal binnen de 90 minuten. Bij andere betaalde enquêteplatformen kan dit weken duren, dus 90 minuten is super en zeker een pluspunt.

Als je al dit leest is het geen wonder dat MOBROG ervaringen zo positief zijn!

MOBROG Ervaringen samengevat:

MOBROG is zonder twijfel een van de beste betaalde enquêtes in de wereld. Ze zijn actief in een groot aantal landen, en bijna overal zijn de MOBROG ervaringen positief, dus waar je ook bent is de kans groot dat je MOBROG kan gebruiken om geld te verdienen met enquêtes invullen.

Helaas is hun gemiddelde betaling per enquête niet super hoog, maar aangezien de meeste surveys redelijk kort zijn, kom je toch op een zeer goed gemiddelde per uur!

Hierbij komt dan meteen hun lage uitbetalingslimiet van €5, hun snelle, gemakkelijke en betrouwbare betalingsopties via MOBROG PayPal en Skrill, gebruiksvriendelijk dashboard en de torenhoge rating van duizenden leden.

Als we MOBROG met 1 woord zouden moeten omschrijven, dan zouden we zeker kiezen voor betrouwbaar.

Je krijg een consistente toevoer aan enquêtes, kan hun uitbetalingsminimum erg snel bereiken (dus je moet geen maanden wachten om je geld te krijgen), en ze betalen steevast correct en tijdig uit.

Daarbij komt nog dat het gewoon leuk is om met MOBROG te werken, een niet te onderschatten factor, als je dit dagelijks wil doen.

Volgens ons MOBROG review zorgen al deze elementen ervoor dat MOBROG een topper in de betaalde enquête wereld is. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je gratis in en begin met enquêtes invullen voor geld via MOBROG!

MOBROG Score:

Ervaringen
3.5/5
Uitbetalingen
4.5/5
Betrouwbaarheid
4.5/5
Gebruikersgemak
4/5
Totaal
4/5
Totaal
5/5