Toluna Ervaringen - Uitbetalingen, werking en review |2021|

Kernpunten:

Toluna Score:

Ervaringen
5/5
Uitbetalingen
5/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruikersgemak
4.5/5
Totaal
4.75/5

Laatste update: 20 juni 2021

Toluna Ervaringen

Toluna is een van de oudste betaalde enquêteportalen, opgericht in 2000 in Parijs. In dit Toluna BE review bespreken we hoe je kan beginnen geld verdienen met Toluna enquetes, hoeveel de beloningen zijn, wat de Toluna ervaringen zijn, en wat onze score is.

Wat is Toluna BE?

Toluna BE maakt deel uit van ITWP, een privaat investeringsbedrijf dat zich toelegt op “geautomatiseerde gebruikersinzichten oplossingen”. Betaalde enquêtes, met andere woorden.

Het bedrijf Toluna zelf werd opgericht in 2000 in Parijs en wijdt zich toe om de stem van het “volk” te laten horen en de mening van hun leden wijdverspreid te maken. (en hiervoor goed betaald te krijgen, uiteraard)

Toluna BE biedt bedrijven de volgende diensten aan: het automatiseren van hun onderzoeksprocessen en directe, accurate feedback van hun klanten (of potentiële klanten) te krijgen.

Wat dit voor jou als Tolunagebruiker betekent: Toluna biedt zeer interessante, kwalitatieve enquêtes aan, over verscheidene onderwerpen en beloont je er goed voor.

Het is dus niet te verwonderen dat de Toluna ervaringen wereldwijd erg positief zijn!

Is Toluna betrouwbaar?

Toluna is zeker betrouwbaar. Het is immers een erkend en gerenommeerd internationaal bedrijf en een bron van inkomen voor mensen overal ter wereld.

Het is een van origine Frans bedrijf, opgericht 20 jaar geleden, dus je kan er zeker van zijn dat het onderhevig is aan de strengste Europese normen en wetten. Gebruikers belazeren is geen optie.

Het is begrijpelijk at de vraag ‘Is Toluna betrouwbaar?’ in je naar voren komt, maar hier moet je je geen zorgen over maken. Toluna scoort erg goed, en de ervaringen zijn over het algemeen fantastisch.

Hoe werkt Toluna België?

1: Schrijf je in

2: Verifieer je account

3: Vul enquêtes in

Beginnen met Toluna in 4 minuten

Hoeveel kan je verdienen met Toluna BE?

Net als de meeste andere betaalde enquêteportalen maakt Toluna gebruik van een systeem gebaseerd op punten.

Dat betekent dat je beloond wordt met punten voor het invullen van enquêtes, in vergelijking met direct geld te krijgen, zoals het geval is met, bijvoorbeeld, MOBROG.

20000 punten = €6

4000 = €1+.

Toluna biedt 2 soorten enquêtes aan:

  1. Profielonderzoeken – nemen slechts 1 tot 2 minuten van je tijd in en leveren 100 punten op
  2. Langere enquêtes – kunnen tot 20 minuten duren en gaan over een erg breed aanbod van onderwerpen. Leveren een maximum van 20.000 punten op.

Hun minimale grens om te incasseren is 65.000 punten, oftewel €20. Je kan je geld krijgen via PayPal, cadeaubonnen en andere willekeurige beloningen. Rond kerst zijn er bijvoorbeeld veel prullen te krijgen die hiermee te maken hebben.

De hoogste betaalde enquête is 20.000 punten waard, oftewel €6. Niet slecht, maar uiteraard zijn deze vrij zeldzaam. Hoe meer Toluna enquêtes je KWALITEITSVOL invult, hoe groter je kans is om dergelijke surveys te ontvangen.

Lees onze tips om ervoor te zorgen dat je dergelijke enquêtes zoveel mogelijk toegestuurd krijgt!

Ze geven ook 500 punten puur om in te schrijven. Dat is slechts 1/8ste van een euro, dus niets om opgewonden van te worden, maar het is wel leuk om meteen wat in je balans te hebben, zo heb je zeker zin om meteen verder te gaan en je punten te beginnen sprokkelen.

Toluna Ervaringen samengevat

Toluna is een betrouwbaar, gevestigd en populair bedrijf, dat een geverifieerde bron van inkomen is voor VEEL mensen, overal ter wereld. Je kan een aardige zakcent verdienen door Toluna toe te voegen aan je rooster van betaalde enquêtes!

Niemand is er ooit rijk van geworden, maar de Toluna ervaringen zijn erg positief en als je op zoek bent naar iets om  je zakgeld mee aan te spekken, zijn Toluna enquetes een goede plek om te beginnen.

Toluna BE is een erg degelijk betaald enquêteplatform, en is het zeker waard om je gratis in te schrijven.

Hun enquêtes zijn vaak erg kort, maar geven je slechts een klein aantal punten. Dat is uiteraard te verwachten.

Er zijn soms langere, meer intensieve en interessante enquêtes, en die zijn uiteraard veel lucratiever.

Dus met Toluna BE heb je de optie om VEEL kleine en snelle surveys in te vullen en zo punten te verzamelen, of je kan die negeren en alleen de goed betalende invullen.

Beide zijn mogelijk, maar in onze Toluna ervaringen hebben we wel gemerkt dat actieve gebruikers veel meer kans krijgen om die grote enquêtes toegestuurd te krijgen.

Voor ongeveer 10-20 minuten van je tijd kan je tot 20.000 punten (€6) verdienen. Dat is waarschijnlijk het meeste dat je kan verdienen voor 1 survey, op om het even welk platform.

Hun uitbetalingsminimum is €20, wat vrij normaal is in de wereld van betaalde enquêtes.

Kortom, als we in ons Toluna review 1 advies kunnen geven is het wel dat je je gratis moet inschrijven, Toluna BE een kans geven en elke enquête die ze je geven in moet vullen.

Doe je best met het invullen om de kansen te vergroten dat je een van de goed betaalde enquêtes krijgt toegestuurd, en we kunnen je bijna garanderen dat je met Toluna BE een betrouwbare bron van inkomen hebt, en dat ook jouw Toluna ervaringen positief zullen zijn!

Toluna Score:

Ervaringen
5/5
Uitbetalingen
5/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruikersgemak
4.5/5
Totaal
4.75/5