Top 5 plaatsen om enquêtes in te vullen

Enquêtes invullen voor geld is altijd een goed idee, om het even wie je bent.

Een beetje extra geld kan nooit kwaad, en zeker als je het zo makkelijk kan binnenhalen.

Gewoon wat surveys invullen kan iedereen doen! Dat is tegelijk hun kracht als hun zwakte, want er zijn per enquête slechts een beperkt aantal gewenste personen.

Als je elke dag een halfuurtje enquêtes invult, kan je op het einde van de maand een mooi bedrag binnenhalen – afhankelijk van tal van factoren, zoals welke surveyportalen je precies bezoekt, in welke doelgroep je valt (dat bepaalt immers hoeveel surveys je krijgt en hoeveel die waard zijn), enzovoort.

Maar het is niet altijd gemakkelijk om een moment en plaats te vinden waar je dit rustig kan doen.

Zoals we hebben uitgelegd in onze tips, is de beste optie om een zo hoog mogelijk inkomen met surveys te verdienen een specifiek moment vastleggen, een routine kweken.

Maar als dat geen optie is voor jou, als je bijvoorbeeld een erg druk leven hebt, of voortdurend rondreist, moet je een alternatief vinden.

In deze post geven we je de top 5 plaatsen om enquêtes in te vullen!

Laatste update: 22 april 2022

Op de bus/trein/metro

Het openbaar vervoer is niet altijd even betrouwbaar in ons land, maar eens je erop zit, zit je er meestal voor een tijdje – want het gaat ook vrij traag.

In plaats van naar buiten te staren, of op Facebook je tijd te zitten verdoen, gebruik je die smartphone beter om wat geld te verdienen en enquêtes in te vullen!

Als je dit op regelmatige (dagelijkse) basis doet, zal je zien dat je aan het einde van elke maand een mooie som bij elkaar hebt gespaard, die je dan kan beleggen om zo je vermogen nog te laten groeien.

Op het toilet

Een beetje raar, en ja, het is niet aangeraden om je smartphone te gebruiken als je op de wc zit, maar de kans is groot dat je dit sowieso toch doet.

En als dat het geval is, waarom deze verspilde tijd niet spenderen aan geld verdienen?

Wees gewoon zeker dat je je handen en smartphone goed reinigt achteraf!

In de zetel als je televisie kijkt

Vandaag de dag hebben veel programma’s en zenders de optie om door te spoelen en/of reclame volledig over te slaan, maar er zijn sowieso saaie momenten tijdens series of films die je volgt.

Misschien word je wel gedwongen door je vriendin om naar een of andere vrouwenfilm te kijken, of door je vriend om je door een actiefilm te worstelen?

Gebruik die tijd om met een half oog je enquêtes van de dag in te vullen!

Ja, het is beter om dit met je volle aandacht te doen, maar beter halve aandacht dan geen aandacht en geen enquêtes in te vullen!

Op je werk

Afhankelijk van waar je werkt zijn er sowieso momenten waarop je soms niets te doen hebt.

Een koffiepauze, even rusten, kletspauze, een dutje doen, …

Gebruik die tijd om extra geld te verdienen, terwijl je betaald wordt door je baas!

Let wel op dat je dit niet te lang of te veel doet, zodat je niet in de problemen komt.

Als je voor de overheid werkt, kan je sowieso meerdere enquêtes per dag invullen, zonder dat iemand er ooit iets van zal merken.

Dit valt eventueel te combineren met de suggestie “Op het toilet”.

Op je bureau thuis

Dit is de laatste oplossing.

Alle andere opties zijn plaatsen en tijdstippen die verspilde tijd zijn anders, tijd die je beter kan spenderen aan online geld verdienen.

Als je geen van de vorige 4 opties ter beschikking hebt, moet je een regelmatig tijd nemen om je enquêtes met je volle aandacht in te vullen.

De beste plaats hiervoor is op je bureau thuis, terwijl je rustig wat muziek luistert, of naar een film kijkt.

Ontspannen én geld verdienen tegelijk is de beste optie!

Wil je zelf meteen wat geld beginnen verdienen met enquêtes, bekijk dan zeker onze beste enquêtes in België!